Masterate în română

Programele noastre de masterat aplicabile lumii afacerilor, cu predare în limba română, sunt acreditate ARACIS și recunoscute pe piață pentru caracterul lor puternic aplicativ:

Antreprenoriat și management strategic: pentru toți cei care doresc să își deschidă propria afacere sau care gestionează proiecte de dezvoltare cu caracter intraprenorial în corporații sau organizații publice. Învățământ cu frecvență, 2 ani.

Brand management și comunicare corporatistă: pentru viitorii comunicatori de brand și marketing. Învățământ cu frecvență, 2 ani.

Management și branding corporativ: pentru talentele corporative cu potențial rapid de middle management în departamente de Marketing, Vânzări, Public Affairs și care au nevoie atât de cunoștințe și abilități de management, cât și de marketing și de brand management. Învățământ cu frecvență, 2 ani.

Management și comunicare în afaceri: pentru experții care au nevoie de îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților de comunicare de business. Învățământ cu frecvență / învățământ cu frecvență redusă, 2 ani.

Managementul proiectelor: pentru cei care vor să se specializeze în managementul proiectelor cu finanțare europeană, publică și/sau privată. Învățământ cu frecvență / învățământ cu frecvență redusă, 2 ani.